Заборгованість

Банкрутство фізичних осіб: законодавство та чим може допомогти онлайн-юрист

Коронавірус, війна та інші проблеми нашої держави обернулися для більшості громадян справжнім лихом, адже ці нюанси супроводжуються скороченнями на роботі й урізанням бюджету. Звичайно, при таких обставинах оформлені позики стають непосильним тягарем для багатьох осіб. Якщо ви розумієте, що не можете розрахуватися з МФО, а дзвінки стають жорсткішими, починають серйозно набридати, скористайтесь послугами онлайн-юриста, який чітко висвітлить тему неплатоспроможності. 

Банкрутство фізичних осіб реальні відгуки: коли звертатись до онлайн юриста 

Орієнтуйтесь по головних параметрах, які дають можливість проголосити себе банкрутом: 

  • сума кредиту повинна перевищувати 30 прожиткових мінімумів;
  • щоб ініціювати крах, треба не перераховувати кошти кредитору мінімум 2 місяці;
  • не має бути грандіозних фінансових договорів та майна у власності, на яких можливо накласти арешт. 

Онлайн-юрист консультує якісно за короткий проміжок часу, тому він зможе розробити якісний план ініціації неплатоспроможності, щоб звільнити користувача від тяжких матеріальних обов’язків. З 2019 року багато людей мають право об’явити себе фінансово неспроможними. 

Самостійно розв’язувати проблеми складно, тому на допомогу прийде майстер з вирішення кредитних прострочень. Такий хід вплине на тріумфальне завершення справи, зменшить до мінімуму грошові витрати, які намагаються збити мікрофінансові організації. Читайте блог «Звільнимо», щоб завжди бути в курсі нової інформації.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button