Кредити МФО

Готівка до зарплати — основні вигоди та рекомендації

До сьогодні значна частка громадян України перебуває в статусі неофіційно працевлаштованих. Цей аспект може виявитися додатковою підставою, через яку установа банку відмовляє в отриманні позики. Зазвичай, не маючи офіційного місця роботи, дістати гроші в банку до зарплати неможливо. То як же бути в такій непростій ситуації, розповідає блог «Звільнимо».

Головні плюси кредитів в МФО

Отримання кредиту в МФО — це нескладний процес, порівняно з банківськими установами, який не потребує тривалих затрат часу. Наведемо перелік основних переваг оформлення кредитування в МФО:

  1. Клієнт має можливість подати заявку на кредит через Інтернет, навіть не полишаючи власної домівки. При здійсненні оформлення кредиту в банку, повинен прийти до філії. 
  2. Оперативність обробки звернень від споживачів. Робота системи здійснюється в автономному режимі цілодобово, а у разі необхідності переказ коштів можливий навіть вночі. Схвалення кредитної заявки займає до 25 хвилин.
  3. Організація забезпечує конфіденційність та захист персональних даних.
  4. Протягом дуже короткого часу клієнт може одержати до 15 000 гривень.

На завершення слід зазначити, що кредит в МФО — це оптимальне рішення в ситуації, коли терміново потрібні кошти. Але велика прострочка по мікропозиці в Україні нічим не відрізняється від банківської.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button