Блог ЗвільнимоСписання боргівСтатті

Корисна інформація для тих, хто бажає списати кредитний борг

Виплачувати свої борги по кредитах перед банком можуть далеко не всі, і цей список тільки погіршується, якщо в країні негативна економічна обставина. Але проблему можна вирішити, причому, втрати по грошах для боржника будуть відносно невеликі. Блог Звільнимо надасть декілька робочих варіантів того, як не списати свій борг і уникнути тяжких наслідків.

Реальна практика по списання кредитів

За банками або іншими фінансовими установами залишається законне право по списанню боргів. Їм це треба для того, щоб покращити звіти, позбавитись від відверто безнадійних клієнтів та інше. Але цей крок призводить до втрат по прибутках, тому до цього може і не дійти. Скоріше банки будуть намагатися стягнути якомога більше грошей з боржника, користуючись послугами колекторів зі сторони або навіть судом. Гроші можуть примусово знімати з рахунку, на майно можуть накласти арешт, також заборонити покидати країну.

Щоб не доводити до цього стану, треба намагатись розв’язувати проблему с банком особисто, а вже потім пробувати списати борг. Для списання треба очікувати три роки з моменту останньої виплати по кредиту, не мати майна, або бути банкрутом. Банкрутство краще проводити разом с юристами ТОВ Звільнимо, які мають досвід у подібних питаннях.

Поради по списанню кредитів

Тут важливо діяти поступово, пробуючи легальні способи позбавлення боргів:

  • Треба домовлятись с банком о реструктуризації або рефінансуванні. Це допоможе отримувати кредити у майбутньому;
  • Якщо домовитись не варіант, то тоді треба очікувати три роки, та за цей момент нічого не підписувати та нічого великого не купляти;

Компанія Звільнимо наполегливо рекомендує діяти тільки разом с нашими юристами, бо самому розібратися в юридичних тонкощах вкрай складно. Вони допоможуть с вибором оптимальної стратегії, в тому числі і ініціації процедури банкрутства.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button