Прострочення по кредиту

Не маю змоги виплачувати мікропозику в Україні: рекомендації та методика списання

Недоліком послуги позичання грошей у МФО являється підвищена цінова політика. Часто трапляється, що клієнти, які вперше звертаються за мікрокредитом, не помічають пункти про накопичування відсотків. Тому не встигнете обернутись як за плечима вже великий борг. 

Позичальники починають шукати у просторах інтернету, на форумах, інформацію щодо питання: «Як же діяти у ситуації, коли не можу сплачувати кредит в Україні?». Тому метою даної статті в блозі «Звільнимо» є донесення до усіх зацікавлених людей відомостей щодо основних положень, пов’язаних з кредитною системою.

Що робити, якщо не можу платити мікропозику в Україні: форум та рекомендації юристів

По-перше, треба спробувати знайти розв’язання цього питання з уповноваженою особою МФО. При умові, що клієнт не уникає процесу сплачування боргів і має постійне надходження грошів, представники мікрофінансових організацій можуть реструктурувати кредит.

Цей спосіб практичний та легкий, бо фінансові установи без труднощів можуть повернути свої кошти. Або скористатися другим варіантом, який передбачає рефінансування. Зміст цього способу полягає у відкритті іншої позики для погашення попередньої.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button