Списання боргів

Шанси на програш справи про банкрутство

У боржника, який хоче подати на статус банкрутства, щоб не платити великі штрафи та борг по кредиту, є непогані шанси на позитивний фінальний результат. Але це тільки тоді, коли все буде зроблено грамотно, а саме будуть зібрані необхідні документи, позиція боржника в суді буде представлена з доказами та інше. Це означає, що адвокат по банкрутству дуже потрібен в цій справі. Без нього, теоретично, справу по банкрутству можна і програти.

Вірогідність того, що в банкрутстві відмовлять боржнику

Варто зазначити, що списати борги за кредитами через процедуру банкрутства практично з гарантованим успіхом можна тільки тоді, коли за справу візьметься кваліфікований юрист. Без нього можна допустити багато критичних помилок, із-за чого справа або сильно затягнеться або і зовсім буде програна. Нема ніякого сенсу економити гроші на найм юриста, тому що майбутні витрати значно вищі, аніж трати на адвоката.

Фактором, який може дати вплив на відмову по банкрутству, є надання неповної, некоректної або недоговірної інформації про майновий стан. Якщо боржник буде намагатись приховати від кредиторів, передати другій особі або продати за явно низькою ціною, то варто розраховувати на закриття справи. Якщо у членів сім’ї є значні статки, то суд може не відкрити цю справу. Також ще можна згадати про варіант, коли боржник хоче отримати саме план реструктуризації.

Користь від допомоги юриста

ЮК «ЗВІЛЬНИМО» рекомендує одразу наймати для справи юриста, тому що він значно підвищить шанси на загальний успіх. Усі ризики будуть мінімізовано, а боржник отримає те, що йому потрібно – реструктуризація або банкрутство і списання боргу.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button