Списання боргів

Способи списання боргів фізичних осіб інвалідів

Хвороби та травмування інколи призводять до втрати працездатності. Це надзвичайно тяжко, особливо коли на особі є серйозні зобов’язання у вигляді позики. Якщо людина хворіє, вона витрачає на підтримання свого здоров’я та лікування шалені гроші, але додатково з неї ще й вимагають виплатити борг. Через подібні речі багато хто зацікавлений у тому, щоб йому списали кредит по інвалідності, і звичайно, законним шляхом. 

Умови списання боргів для людей з обмеженими можливостями

Основна умова оформлення займу — це задокументована домовленість між позичальником та страховою організацією. Такий спосіб впливає на втрати людини, яка зацікавлена у наданні кредитних послуг, але мінімізує небезпеку для банку. Отримання дієздатності користувача перекладає обов’язки на страховика, який надалі несе відповідальність за погашення матеріальної виплати. 

Увага! Тяжке захворювання чи серйозне травмування не є прямим ключем до списання боргів законно. Клієнт має довести, що втратив працездатність, а інколи за цим стоять довгі та важкі судові слухання. У будь-якому випадку тут не обійдеться справа без спеціаліста у сфері виконання кредитних обов’язків. 

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button