Банківські кредити

Банк став «проблемним»: як бути з кредитом в ньому?

Більша частина банків України, яка існувала та функціонувала у 2014 році на сьогодні ліквідована. Для інвесторів ця новина жахлива, бо вони можуть втратити свої кошти. Не менш неприємно про це дізнатись і тим, хто отримав позику. Тож блог «Звільнимо» допоможе знайти вихід.

Що необхідно робити в першу чергу? 

Перш за все, візьміть себе в руки та визначте свої подальші кроки, тобто:

  • Прийміть факт, що можуть бути зустрічні вимоги. Відшукайте вкладників, які погодяться на дисконт. Треба домовитись з банком про угоду стосовно списання або повернення позики завчасно. Можна направляти документацію щодо перерахування сплати кредитних коштів. 
  • Позичальник повинен отримати повну інформацію і документи, які прозоро відображатимуть стан його справ. У фінансовій установі можуть міститись папери з угодами на підпис, їх також треба забрати. 
  • Необхідно обрати найпростіший і найвигідніший варіант для себе. Є наступні шляхи розвитку подій: спокійне розв’язання питання та співпраця з організацією або викуп займу шляхом судових розглядів. 
  • Виведіть особисті кошти на рахунок іншого, більш надійного банку, аби не втратити їх. 

Варто морально підготуватись до того, що потрібно буде відстоювати предмет застави або іпотеку, або виборювати списання кредиту заборгованості.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button