Банківські кредити

Чи мають співробітники банку повноваження на вилучення квартири за рахунок кредиту?

Конфіскація майна при простроченні по онлайн кредиту рідкий випадок, оскільки установи зовсім не мають бажання ув’язуватись у процес судового розгляду. Коли сума боргу дуже велика, організація йде на крайні заходи та може отримати дозвіл на вилучення матеріальних благ. 

Для того, щоб не потрапити у неприємну ситуацію потрібно володіти основними поняттями юридичної галузі. Блог «Звільнимо» допоможе прийняти правильне рішення.

За яких обставин банк має можливість конфіскувати майно?

Щоб вірно відповісти на питання, потрібно ознайомитись зі змістом кредитного договору. Він свідчить про те, що фінансова установа у разі не виконання обов’язків боржником має законні підстави стягнути його майно.

Конфіскувати матеріальні блага позичальника установа через прострочення за кредитами через коронавірус або інші негаразди може лише за наявності рішення суду, у якому вказується детальна інформація щодо точної кількості об’єктів. Процес вилучення займає багато часу — термін може нараховувати місяці, навіть більше.

Стягнення власності боржника являється критичною стадією довготривалої процедури. Тому рекомендуємо завчасно сплачувати борги, щоб справа не дійшла до суду, та слідкуйте за накопиченням відсотків.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button