Банківські кредити

Де взяти гроші на старт і розширення бізнесу?

Великі концерни та мультинаціональні підприємства виникли з малих компаній та приватних підприємств, які колись складалися з однієї або декількох осіб. З цього випливає, що розпочати бізнес може будь-хто, але важливо проявити наполегливість. Тож блог «Звільнимо» розповідає про можливі шляхи отримання фінансів.

Банківське кредитування

Кредит у банку — найпоширеніший і випробуваний метод залучення коштів для створення бізнесу «з чистого аркуша». В Україні середня відсоткова ставка за такими кредитами коливається від 3 до 25%, залежно від розміру та можливих ризиків, які може мати потенційна справа. Банки неохоче кредитують потенційних клієнтів, щоб не довелося стягувати прострочення за кредитом через органи правосуддя.

Краудфандинг

Модне слово в лексиконі нинішнього бізнесмена, що означає надання грошей як інвестиції з метою подальшого отримання доходу на безповоротній основі. Вибір актуальний виключно для принципово свіжих проєктів.

Отримання грошей в МФО

Що стосується цього способу, то відразу слід сказати, що багато коштів тут зібрати не вдасться, адже суть МФО полягає в наданні мікрокредитів. Однак цей метод має свої переваги, головна з яких — терміновість.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button