Заборгованість

Яким чином можна сплатити комунальну заборгованість?

Систематичне зростання цін на комунальні послуги зазвичай не узгоджується зі збільшенням зарплат, тому українці змушені шукати альтернативні шляхи погашення заборгованості за комунальні платежі. Одним з варіантів розв’язання проблеми може бути банківське кредитування, але фінустанови не завжди погоджуються на нього, зокрема, коли мова йде про судову тяганину.

Позика в банку

Оформити за наявного прострочення кредиту через затримку зарплати по комунальним платежам новий в банку не складно. Але якщо житловий орган подав судовий позов, то сподіватися на отримання бажаної суми практично неможливо. Банки з великою пересторогою сприймають клієнтів, які мають незавершені судові процеси. Цілком ймовірно, що майно клієнта може бути арештоване, а установа може залишитися з нічим. 

Зовсім інша річ, якщо йдеться про експрес-кредит, котрий оформлюється у філії або через мережу Інтернет з поданням мінімального переліку документів. При цьому позичальнику достатньо мати кредитну картку і плюсовий залишок на ній, щоб кредитодавець переконався у вашій платоспроможності.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button