Списання боргів

Користь від допомоги онлайн-юриста з питань банкрутства

Не варто дивуватись тому,  що під час масштабної економічної кризи в країні, багато шукаю для себе відносно швидких способів отримати додаткові гроші. Проте далі також додаються проблеми у вигляді неможливости вчасно погашати ці борги. Вийти із цієї ситуації відносно сухим із води можна, для чого послуги юриста по банкрутству фізичних осіб є доволі актуальними.

В чому виражається конкретна допомога юриста з питань банкрутства?

Законодавство України з 2019 року дозволяє фізичним особам оголошувати себе банкрутами та позбавлятись боргів практично без додаткових обмежень. Хоча це доволі складний процес, якщо не знати усіх нюансів. Професійні юристи ТОВ «ЗВІЛЬНИМО» прискіпливо вивчають договір боржника та фінансової установи, після чого встановлюються шляхи, по яких може піти боржник для списання наявного боргу.

Допомогу може надати й онлайн-юрист, для чого на сайт доступна форма для заповнення користувачів – тут пропонується дати відповідь на чотири питання, після чого юрист сам вийде на зв’язок з боржником. Ще є робочий варіант з завантаженням мобільного додатку «ЗВІЛЬНИМО», де також можна звернутися за оперативною допомогою.

В яких ситуаціях варто звертатися до онлайн-юристів?

Якщо є прострочка за кредитом, то це ще не є суттєвою причиною для оголошення себе банкрутом. Для цього є ще і додаткові передумови, про які треба знати:

  • Розмір боргу за позику перевищив 30 мінімальних зарплат;
  • Протягом двох місяців боржник не вносив ніяких внесків банку та нічого нового з ним не підписував;
  • У боржника нема додаткового майна, окрім єдиного житла, що потенційно можна продати та оплатити борги.

Онлайн-юрист по банкрутству дозволяє боржнику розв’язувати свої питання в комфортному для нього форматі. Хоча тут мова іде лиш про попередні консультації, вони можуть дати цінні поради для боржника.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button