Списання боргів

Можливості позбавлення боргу онлайн

Боржники по кредитах, які не мають можливостей звичним способом позбавитись від своїх зобов’язань, шукають усі робочі методи зменшення фінансового навантаження на себе. Є декілька законних процедур,  які дозволяють списувати борги, проте, іноді люди шукають способи списати борги онлайн. Одразу треба сказати, що зробити усі кроки в процедурі списання боргів виключно онлайн не вийде.

Структура процедури списання боргів онлайн

Є багато оголошень та пропозицій на тему того, щоб допомогти в списанню боргів онлайн, проте, це явна маніпуляція або хитрий маркетинговий хід. Дієве законодавство передбачає, що боржник для списання свого боргу буде виконувати певні дії. Це підписання договору з фінансовою установою, подача позову до суду, збір документів та інше. Частково облегшити собі справу можна, якщо співпрацювати з юристами ЮК «ЗВІЛЬНИМО». 

Стратегія подальших дій юриста разом с боржником залежить від того, які саме умови прописані у договорі на кредитування. Можливі шляхи позбавлення боргу можуть бути недоступні у деяких випадках. Відповідно, діяти самостійно не дуже розумно, бо позичальних може банально не знати юридичних основ, особливостей представлення інтересів у суді та інше.

Розв’язання проблеми боргів за допомогою банкрутства

 Списання кредитів та боргів краще оформлювати поступово, перебираючи усі доступні варіанти. Спочатку краще домовлятись з банком про реструктуризацію або рефінансування. Якщо це не варіант, то треба очікувати, коли пройде три роки з моменту останнього внеску грошей по кредитах. При отриманні непрацездатності через причину інвалідності, проблему боргу вирішити ще простіше – варто просто мати договір зі страховою, яка і візьме на себе погашення цього боргу.

Що до банкрутства, то запуск процедури має декілька обов’язкових передумов, без яких боржнику вона буде недоступна:

  • Борг давно перевищив 190 тис. грн;
  • Нема додаткового майна, окрім єдиного житла, яке можна реалізувати;
  • В останньому році не укладались ніякі великі фінансові угоди;
  • Рівень доходів малий та не дозволяє виплачувати борги;

Списати борги виключно онлайн неможливо, тому що є обов’язкові процеси збору та подачі документів, візити до банку або суду та інше. Спрощення може бути у випадку, якщо найняти юриста.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button