Списання боргів

Нюанси запуску процедури банкрутства при наявності роботи

Практично усі опції списання кредитного боргу через процедуру банкрутства мають умову, що боржник фізично не може більше оплачувати тіло кредиту. Проте, цікавою є ситуація, коли позичальник не втратив роботу, проте, він бажає пройти через процедуру банкрутства. Блог ЗВІЛЬНИМО пояснює, як проводити цю процедуру і як вона відбитися на роботі.

Можливість ініціації банкрутства при наявності роботи

Якщо є робота та офіційний дохід, то оголосити себе банкрутом для того, щоб списати борги законно, можна. Але треба, щоб доходи не покривали тіло кредиту та його відсотки, або щоб після погашення боргу на нормальне життя коштів не вистачало. Після такої неприємної ситуації, можна домовитись про реструктуризацію позики, про її рефінансування або навіть про повне списання зобов’язань. Якщо діяти через банкрутство, то кредитна історія погіршиться, і брати нові кредити буде трудніше, але на діяльність боржника це не впливає. 

Ключові умови для того, щоб стати банкрутом

Для отримання статусу банкрута при наявності роботи та доходу треба мати наступне:

  • Борг, який давно перевищив планку в 180 тис. грн;
  • У боржника нема майна, окрім єдиного житла, що теоретично можна реалізувати та продати для погашення зобов’язань;
  • Доходи є, але їх критично не вистачає.

Хто може допомогти в процедурі банкрутства?

Компанія «ЗВІЛЬНИМО» при співпраці с замовником гарантує, що його борг буде списаний, або вдасться домовитись про більш сприятливі умови кредитування. Для успішної процедури банкрутства спочатку готуються документи, після чого виконуються усі необхідні процедури в юридичній площі.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button