Прострочення по кредиту

Прострочення за кредитом — чим загрожує та які наслідки

Займ не лише відкриває нові можливості, надає додаткові шанси, а ще й наділяє певними обов’язками, яких треба дотримуватись, аби уникнути негативних наслідків. Банки мають окремі відділи, які працюють над поверненням боргів. Коли немає можливості достукатися до клієнта та розв’язувати проблему мирним шляхом, у гру вступають колектори, з якими комунікувати набагато важче. Такий поворот подій може призвести до судового позову, вилучення майнових статків. 

Що буде, якщо не платити мікропозику 

Фінансові установи часто залякують судом боржника, але на практиці самостійно цим займаються, або ж залучають до співпраці з колекторами. Судові справи не проходять швидко. В ході процесу можуть спрощуватись і переглядатись умови, які невигідні банку. Юристи, адвокати — це дуже затратно, тому всі матеріальні збитки не відшкодовуються поверненням боргу.

Коли користувач поступово погашає позику, навіть повільно, організація лояльно це сприймає не завжди навіть реагуючи. Але якщо платежі припиняються, починаються відповідні дзвінки робітників банківської сфери з проханням не забувати про договірні вимоги.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button