Списання боргів

Приблизна вартість оголошення статусу банкрута

Для оголошення себе банкрутом з подальшим зняттям частки або усіх обов’язків по кредитних боргах, треба пройти через встановлену процедуру. В ній кожен етап простіше проходити разом з юристами, тому що там важливо грамотно представити інтереси боржника у суді. Подача заяви до суду супроводжується збором необхідних документів, а так же оплатою декількох обов’язкових послуг. Саме про них блог «ЗВІЛЬНИМО» розповість надалі.

Середня вартість оголошення банкрутом

Цікаво, що для того, щоб не платити по своїм боргам в майбутньому, треба все ж зібрати кошти на запуск процедури банкрутства. Сума не є остаточною, тому що вартість деяких послуг є змінною в залежності від конкретних факторів. Наприклад, винагорода арбітражного керуючись реструктуризацією складає 34 050 грн. Далі треба платити до 4 тис. грн за нотаріальні послуги, оплачувати послуги самого юриста. З приємних моментів варто зазначити те, що судовий збір платити не треба.

Якщо списання боргів та кредитів через процедуру банкрутства треба проводити на декілька людей в сім’ї, то вказана сума не буде актуальною. Трати будуть дещо вищими. 

Додаткові нюанси оплати послуг по процедурі банкрутства

Зарплату управляючого треба платити одразу і єдиним внеском, тому що держава не дає можливість зробити прострочення цієї винагороди. Це означає те, що для того, щоб списати борги за кредитами через банкрутство, треба як мінімум зібрати вказану вище суму.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button