Банківські кредити

Рейтинг найприбутковіших кредитних установ України

Наявність жорсткої конкуренції на вітчизняному фінансовому ринку примушує МФО або вдосконалюватися, або йти з нього. Саме тому список найкращих змінюється щороку. У 2019 найвигідніші мікропозики були в наступних мікрофінансових організаціях, згідно з блогом «Звільнимо»:

  1. MyWallet — здійснює свою діяльність через окремий інтернет-сервіс, видаючи кредити на суму до 10 000 грн на строк до 30 днів зі ставкою 0% річних за першим кредитом та 1,6% за наступними.
  2. Moneyveo — займи від 50 грн до 3 500 грн строком до 30 днів під 1,6% річних.
  3. Ccloan — позики до 3 000 грн строком на 1-29 днів під 1,33% річних з перспективою продовження.
  4. ШвидкоГроші — кредити готівкою та на картку до 5 000 грн на строк до 14 днів за ставкою 2% на добу.
  5. CreditON — сума до 15 000 грн під процентну ставку 1,9% на день на строк від 1 до 30 днів з можливістю пролонгації.

Ці позабанківські кредитні спілки добре себе проявили на ринку завдяки якісному та прибутковому наданню послуг, про що говорить неухильно прогресуючий притік клієнтів. Українці, яким терміново потрібна невелика позика, знайдуть в них не тільки вигідні кредитні умови, а й досить гнучкий підхід, якого часто не вистачає у сфері банківських сервісів. 

Плюсом роботи МФО лишається наявність високої конкуренції, що спонукає їх вести боротьбу за клієнта та використовувати всі засоби для його залучення та утримання. Тож не дивно, що при простроченні за кредитом у МФО діють лояльні умови.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button