Банківські кредити

Автокредит: чи виправдовує себе?

Нарешті прийшов той момент, коли відкинули всі побоювання і вирішили, що ваш автомобіль — буде! Але яке авто і які ваші фінансові можливості? Адже необхідно пам’ятати, що седан, спорткар і позашляховик мають різні цілі експлуатації та різну вартість, а транспортний засіб ви купуєте однозначно не на один рік.

Прекрасно, якщо у розпорядженні є вся сума і покупка відбудеться негайно, але при нестачі грошових коштів — позика буде дуже підходящим варіантом. В такій ситуації перед вами радо відчинить двері будь-який фінансовий заклад, але ніхто не виключає «підводних каменів» і в цій справі. Блог «Звільнимо» допоможе розібратися з питанням.

Як уникнути прострочення за кредитом в Україні?

Гарненько вивчіть всі нижченаведені моменти:

  1. Адекватно оцінюйте кредитоспроможність. Враховуйте той факт, щоб отримати схвальну реакцію на заявку, банк може зажадати кілька довідок, в тому числі декларацію про доходи.
  2. Майте на увазі можливість виникнення початкових затрат. Ще одним моментом, який слід взяти до уваги при купівлі автомобіля, є оплата страховки, зборів, послуг банку та ДАІ.
  3. Уважно вивчіть фінансові можливості. Перед тим, як подати заявку на кредит, постарайтеся поглянути на платоспроможність очима банку.
  4. Зберіть необхідну документацію. Перш ніж забирати документи на автокредит, прочитайте обов’язковий перелік.

Щоб отримати позику, необхідно скласти угоду у двох екземплярах і затратити на це декілька годин.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button