Банківські кредити

Умови кредитування в банках України та ймовірність схвалення кредиту

Для тих, хто не любить заощаджувати й економити, найкраще підходить споживче кредитування. Воно допоможе отримати бажану річ, або якнайшвидше оплатити поїздку в країну мрії. Перш ніж брати позику, ознайомтесь із запропонованими умовами українських банків, аби було легше реально оцінити свої фінансові можливості та швидко позбутися боргів за кредитами. 

Довгострокове кредитування 

Такі великі фінансові установи, як «Укрсиббанк», «Альфа банк», «ПриватБанк» надають користувачам довгострокові кредити, тобто іпотеки, автокредити та інше, що передбачає масштабні матеріальні витрати. Вимоги користування, отримання та процентні ставки помітно вищі, ніж інші банківські послуги. Подібне кредитування можливо отримати лише за відсутності прострочень і наявності високої заробітної плати. 

Короткострокове кредитування

Маленьку суму коштів на короткий проміжок часу можна взяти шляхом споживчого експрес-займу нецільового характеру. Для його оформлення потрібно створити заявку та дочекатись відповіді фінансової установи, яка надається дуже швидко. Гроші можна отримати як на карту, так і готівкою.

Ймовірність відмови в кредиті 

Через падіння економіки видача кредитів майже повністю зупинилась, але у 2018 році положення значно стабілізувалось і число позик зросло. Відмови все ж трапляються через: 

  • незначний дохід і брак доказів додаткових грошових надходжень;
  • зіпсовану кредитну історію;
  • наявність відкритих позик;
  • несплачені комунальні послуги;
  • судові справи;
  • неправдиву особисту інформацію.

Інколи причиною відмови може стати повна відсутність кредитної історії. Читайте блог «Звільнимо» та дізнавайтеся більше.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button