Списання боргів

Вірогідність списання кредитних боргів на практиці

Банківські установи вживають будь-які заходи, щоб отримати кошти від своїх клієнтів-боржників. Справа може доходити або до дзвінків від колекторів, або до розгляду справи у суді. Проте, існують цілком ефективні способи списати борг за позикою. Блог ЗВІЛЬНИМО пропонує декілька перевірених кроків, які допомагають позбавитись неприємних наслідків наявності боргу.

Опції по списанню боргів за кредитами

Найпростішим способом не платити за боргами по кредиту є очікування 3 років з моменту останнього внеску по кредиту. Але тут є ключові умови, а саме відсутність оформлених договорів за цей період, та наявність відносно невеликого боргу. Заборгованість по великих або іпотечних кредитах не списується даним способом.

Альтернативою є процедура банкрутства, що стало доступною і фізичним особам. Проте списати кредитні борги таким чином можна також при деяких умовах:

  • Сума усіх кредитів перевищує ліміт у 30 мінімальних зарплат;
  • Окрім єдиного житла, у боржника немає нічого, що можна продати для погашення боргу;
  • Доходи не дозволяють покривати наявні борги.

У залежності від особливостей самого кредиту, борг по ньому за допомогою банкрутства можна або повністю списати або реструктуризувати до 15 років. Ще можна документально доказати факт отримання непрацездатності через інвалідність. Але ця опція доступна тим, хто заздалегідь оформив договір зі страховою.

Хто може надати допомогу при списанні кредитних боргів?

Позбавитись від боргів законно можна, якщо звернутись до юристів компанії «ЗВІЛЬНИМО». Тут варто розраховувати на допомогу при представленні інтересів у суді, при складанні базі документів та інше. Статистика виграних справ юристами «ЗВІЛЬНИМО» говорить про те, що мають усі шанси позбавитись своїх зобов’язань по кредитах та судових заборон.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button