Персональні фінанси

Вибір найнадійнішого способу зберігання своїх грошей

Не сама стабільна економічна ситуація в країні привела до того, що населення не знає, чи матиме воно стабільний прибуток протягом декількох місяців. Фіксуються масові скорочення, закриття або фізична ліквідація окремих підприємств і так далі. Це означає, що в ці кризові моменти дуже корисно розуміти, як зберегти та примножити те, що вже зароблене. Зазвичай, люди обирають між тим, щоб вкласти гроші в банк або просто зберігати їх у себе дома. ЮК «ЗВІЛЬНИМО» акцентує увагу на тому, що не існує гарантовано безпечного способу зберігати свої гроші, тому завжди треба дивитись на конкретну ситуацію.

Особливості зберігання грошей в банку

У цьому випадку мова іде про те, щоб вкласти свої гроші на депозит або вкластись в щось з подальшою метою примножити свої статки. При оформлені депозитного вкладу, клієнт на деякий час віддає свої гроші банку на користування, і за цей час накопичуються відсотки по цьому вкладу. У депозитів є багато умов, наприклад, можливість поповнення депозиту, завчасного зняття, опції страхування та інше. З потенційних проблем відмічається те, що дійсно вигідними є ті пропозиції, які мають довгий строк дії без можливості завчасного зняття грошей.

Що до альтернатив, то це вкладення в дорогоцінній метали, що дозволяє нівелювати інфляцію та суттєво примножити свої статки.  Загалом, експерти ТОВ «ЗВІЛЬНИМО» рекомендують все ж обирати саме банківські депозити, тому що там можливу буде користуватися своїми позиковими грошами. Але варто грамотно обирати пропозиції та не зберігати усі свої гроші в одному мисці, тому що завжди треба розподіляти можливі ризики.

Особливості зберігання грошей дома

Тут усе доволі банально – гроші просто лежать удома, ніяк не примножуються. Блог ЗВІЛЬНИМО говорить про те, що це теж не панацея проти потенційних втрат, тому що як банк може закритись, так і квартиру можуть пограбувати. Якщо все ж хочеться зберігати гроші саме дома, то треба хоча б встановити секретний сейф або знайти те місце, куди злочинці гарантовано не доберуться.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button