Списання боргів

Як позбутися боргів за кредитами назавжди?

Кредит як шлях подолання багатьох негараздів досить давно і непохитно завоював своє місце у сфері фінансової обізнаності українців. Всім відомо, що займи є рушійною силою економіки та тільки завдяки їм чимала група мешканців України може собі дозволити купівлю квартири, автомобіля і навіть побутової техніки. 

Однак, коли постає питання, як позбутися боргів у банку, дати чітку відповідь на нього не так просто. Є одразу декілька випробовуваних варіантів, кожному з яких притаманні свої нюанси.

Перекредитування в банку

Взяти гроші на виплату чергового кредиту — досить складна процедура, яка вимагає наявності вагомих підстав. Рефінансування — це погашення однієї позики й видача іншої, але на більш пільгових умовах, що вкрай невигідно фінустанові. Цією можливістю зможуть скористатися лише постійні споживачі, у котрих склалися форс-мажорні обставини, або ті, для яких оплата не може бути отримана в інший спосіб, окрім як у судовому порядку.

Реструктуризація

Реструктуризація є більш поширеною, ніж попередня послуга, і полягає у поступках з боку позикодавця щодо умов договору. У цьому випадку наявна позика не закривається, а підлягає певним модифікаціям. Найбільш поширеною є пролонгація, при якій знижується сума місячного платежу, але збільшується остаточна вартість кредиту в результаті подовження терміну погашення.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button