Банківські кредити

Як пройти банківські перевірки

Споживчий і експрес кредит відрізняються тим, що оформлення першого відбувається на більш значну суму, проте велика прострочка по мікропозиці в Україні викликає не менші проблеми. Його схвалення потребує декілька днів у той час, як утвердження на другий вид займу можна отримати за лічені години. Проходячи необхідні етапи верифікації користувач не завжди усвідомлює наскільки ретельно його перевіряють, тому ризик відмови завжди присутній. 

Читайте Блог «Звільнимо», щоб дізнатися деталі.

Поради для проходження банківської перевірки 

При ідентифікації є лише одна основна умова — чесність. Звичайно, не треба викладати подробиці життя, які не стосуються юридичної сторони, суто по справі. Прозорість наданої інформації пришвидшить процес, збільшивши шанси на позитивну відповідь. Не приписуйте собі більшу зарплату, не перебільшуйте біографічні моменти, які легко звірити — це зажене вас у ганебне положення. Варто правдиво озвучити навіть неприємні дані про фінансове становище, досвід попередніх позик. 

Окрім перерахованих пунктів, банківські працівники оцінюють зовнішність, охайність клієнта, його мовлення і вміння поводитись. Якщо людина часто плутається, нервується, збивається, то це наштовхує на неприємні думки. При гострій потребі отримання послуги тримайте себе в руках, поводьтесь відкрито й упевнено — це стане показником щирості, допоможе досягти цілі.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button