Персональні фінанси

Як зняти кошти з картки Монобанк без комісії?

Монобанк — це українська кредитно-фінансова установа, яка працює без стаціонарних відділень і мережі банкоматів. Все оформлення відбувається дистанційно через інтернет, що робить банківське обслуговування в Monobank дуже зручним. У цій статті блогу юридичної компанії «Звільнимо» розглянемо переваги використання Monobank, способи зняття грошей з картки Monobank без комісії та іншу корисну інформацію для тих, хто цікавиться цим онлайн-банкінгом.

Переваги Monobank

Monobank пропонує швидкий та ефективний мобільний застосунок, cashback винагороди, цілодобову підтримку клієнтів, відсутність комісій за платежі та перекази, зручну статистику та аналітику за рахунком, бонуси та акції. Усі ці переваги роблять Monobank привабливим вибором для тих, хто шукає зручний інтернет-банк.

Зняття готівки без комісії

У Monobank немає власної мережі банкоматів, але він рекомендує знімати готівку в банкоматах партнерів. Universal Bank і A-Bank є банками-партнерами Monobank, і ви можете знімати гроші в їхніх банкоматах і касах безкоштовно.

У всіх інших стягується комісія у розмірі 0,5% від суми власних коштів. Якщо знімаєте кредитні, комісія збільшується до 4%. Monobank не встановлює суму готівки, яку ви можете зняти зі своєї картки через банкомат, але обмеження можуть стояти для банківської установи, терміналом якої ви збираєтесь скористатися.

Інший варіант зняття готівки без комісії — відвідування кас деяких супермаркетів і автозаправних станцій. Ви можете зняти до 500 гривень за один раз без додаткової комісії. Однак кількість зняття не обмежена. Єдина комісія стягується відповідно до тарифів банків, що обслуговують відділення.

Переказ грошей на картку іншого банку

Щоб зняти гроші з картки Monobank без комісії, необхідно мати банківську картку іншої фінансової установи, яка дає змогу робити це в банкоматі безкоштовно. Ви можете переказувати власні кошти без комісії, що робить цей спосіб одним із найпростіших і найпопулярніших. Втім, є ризик, що приймаюча сторона запросить підтвердження надходження коштів. 

Зняття готівки з депозитом

Якщо вам не потрібна готівка негайно, ви можете покласти свої гроші на депозит у Monobank мінімум на один місяць у гривнях або на три місяці в іноземній валюті. Наприкінці строку дії договору можете подати онлайн-заявку на зняття депозиту, яку можна отримати в повному обсязі у відділенні банку-партнера або в найближчому відділенні Monobank. З весни 2023 року на депозити діють приємні ставки.

Винагороди Cashback

Здійснюючи покупки за допомогою картки Monobank, ви можете отримувати винагороду у вигляді cashback, яка щомісяця перераховується на рахунок. Також можете використовувати кешбек для компенсації комісії при знятті готівки в банкоматах на території України. Цей спосіб користується популярністю, оскільки всі кредитні установи країни приймають картки Monobank.

Висновок

Monobank надає своїм клієнтам безліч переваг, як-от відсутність додаткових комісій за платежі та перекази, ефективний мобільний застосунок і cashback винагороди. Хоча у Monobank немає власної мережі банкоматів, клієнти можуть безкоштовно знімати гроші в банкоматах банків-партнерів і в касах деяких супермаркетів і автозаправних станцій. Крім того, можливість переказувати гроші на картку іншого банку без комісії та можливість зняття готівки з депозиту роблять банківське обслуговування в Monobank ще більш привабливим.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button