Банківські кредити

Які банки дають кредит безробітним

Статус безробітного мають не лише особи, які знаходяться у пошуку свого покликання та улюбленого ремесла, а й ті, які працюють неофіційно. Взяти кредит може бути досить проблемно без засвідчення офіційного працевлаштування, але Блог «Звільнимо» розібрався, як це зробити. 

Які фінансові продукти існують для безробітних 

Варто зазначити, що їх мало. Можна обрати грошове надходження під заставу депозиту. Тобто, відсотки використовуваного вами фінансування будуть сплачуватися за допомогою депозиту. Кредити також іноді закривають депозитними коштами. Можлива позика, але більшість організацій відмовить у цьому виді послуг. 

Навіть якщо банк не буде вимагати довідку про надходження грошових ресурсів, він усе одно перевірить вашу платоспроможність. У такому випадку мікрокредити є найбільш вдалим способом розв’язувати грошове питання, коли ви значитесь як безробітна особа.

Кошти в борг можна отримати на строк від 5 до 30 днів, а якщо виникне надзвичайна ситуація, то клієнт може просити про відстрочку, щоб уникнути прострочення по МФО. Необхідно своєчасно сплачувати відсотки за грошове користування, тоді буде можливість закрити позику з відстрочкою.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button