Персональні фінанси

Де зберігати гроші надійніше: вдома чи в банку

Економічна нестабільність та розруха, яка наразі атакувала Україну, значно похитнула впевненість та положення усіх нас. Фінанси сьогодні турбують будь-кого, тому варто замислитися над тим, де і як зберігати свої заощадження. Аби не втратити їх, читайте блог «Звільнимо».

Де зберігати гроші вдома 

Багато українців не вірить банкам, саме тому вирішує використовувати власну оселю як грошове сховище. Можливо, на перший погляд, такий вихід здається найбільш вдалим і надійним, але часті інфляційні перепади призводять до знецінення коштів. А ще просто знаходячись вдома фінанси не нададуть додаткового прибутку. 

Депозит або інвестиція: що вигідніше 

Для тих, хто мріє про вигідні вклади та збільшення своїх доходів банківського депозиту буде замало. Примноженню капіталу буде сприяти інвестування в криптовалюту або акційні пропозиції різноманітних організацій. Акції — це цінні папери сьогодення, які знаходяться у віртуальному світі й легко опрацьовуються в онлайн режимі, але величезний плюс у тому, що справа досить прибуткова та приносить реальний заробіток. Якщо є час і бажання, обов’язково ознайомтесь із різними варіантами активів.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button