ЕкономікаНовини

Кілька українських фінустанов вдалися до змін електронних сервісів

Ощадбанк першим серед банків створив програмний РРО у смартфоні для фіскалізації безготівкових оплат та оплат готівкою. Функцію заклали до ОщадPAY. Про це повідомили на сайті фінустанови.

За словами директора департаменту Ощадбанку Володимира Москаленка, відтепер ОщадPAY став комплексним багатофункціональним інструментом для мікро- та малого бізнесу. Відомо, щоб розпочати роботу з новим сервісом, можна без додаткового обладнання використовувати смартфон з NFC-модулем на базі Android версії 8.0 або вище, як торговий POS-термінал. Пропонується єдиний тариф для відповідного підключення еквайрингу – 1, 7% суми операції без додаткових платежів, якщо оплата буде зарахована на рахунок фінустанови. Підключення ПРРО під час пілотного періоду безплатне. ОщадPAY запрацював вперше півтора року тому на основі партнерства Ощадбанку та VISA. Також 18 січня в ЗМІ з’явилася інформація про суттєве оновлення мобільного застосунку комерційним банком.

Напередодні в Ощадбанку проінформували, що у 2021 році надали клієнтам понад 2,5 тисячі іпотечних кредитів на загальну суму 1, 89 мільярдів гривень. Це у 2,5 рази більше за показник 2020 року, повідомили у фінустанові. У грудні банк встановив власний рекорд, надавши найбільшу кількість кредитів на придбання житла за останні п’ять років – 303 позики на суму понад 261 мільйон гривень.

Нагадаємо, в Україні наразі працює 6 685 відділень 71 банку. Як повідомляється, значно скоротили регіональну мережу у 2021 році Ощадбанк, ПриватБанк.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button