НовиниПерсональні фінанси

ПриватБанк трансформують за майже 140 мільйонів гривень шляхом консультаційних послуг

Консультаційні послуги з питань підприємницької діяльності та управління і супутні послуги купив ПриватБанк на власному комерційному майданчику. Такі дані містяться в системі ProZorro.

Угоду уклали з товариством “Зеб.Рольфес.Ширенбек.Ассошіейтс” на 139 743 585,00 гривень. Консультації надаватимуть в рамках нової стратегії – щодо загального управління трансформацією фінустанови, а також планування та підготовки до запуску Good Bank Transformation та Restructuring Unit. Конкуренцію переможцю тендеру міг скласти ще один претендент – ТОВ “КПМГ-Україна”.

Як повідомлялося, продавши на електронному аукціоні OpenMarket понад 555 лотів з власним та заставним майном, ПриватБанк отримав 1 008 966 460 гривень. Дані є на сайті державного підприємства “СЕТАМ” Міністерства юстиції України. Окрім системи електронних торгів арештованим майном “СЕТАМ”, ПриватБанк використав конкурентні онлайн-аукціони, де отримав 83,6 мільйонів гривень. Відомо, що найдорожчими лотами стали нафтобази та квартири в усіх регіонах України. Також з нещодавніх новин ПриватБанку – зниження ставок кредитування для малого бізнесу, підприємців у січні. За словами керівника дирекції обслуговування бізнес-клієнтів ПриватБанку Євгена Заіграєва, нові позичальники, якщо зареєструються на сайті, отримають пільгову ставку кредитування за програмою фінансування “КУБ”. Розмір акційної ставки становить 1,4% на місяць від початкової суми кредиту за перші пів року та 1,2% на місяць за наступний термін користування кредитом.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button