Банківські кредити

Перелік документів для оформлення кредитного займу

Для того, щоб отримати добро на видачу кредитного займу, позичальнику варто довести, що він здатен виплатити все в встановлені терміни. Це видно по тому, які саме документи треба прикладати до своєї заявки на кредит. Блог «ЗВІЛЬНИМО» наводить перелік подібних документів, які можуть трохи відрізнятись в різних банківських установах.

Що треба приносити із документів для отримання кредиту?

Тут можна порекомендувати спочатку дізнатись в банку про умови кредитування, про його особливості, і вже потім питати про необхідні документи. Іноді деякі довідки треба замовляти або виписувати заздалегідь. Але обов’язковими документами залишається паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер платників податків.

Далі ідуть документи, які вже говорять про статки позичальника. Це довідка про отримані доходи за три місяці, копія трудової книжки, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, документи на житло, довідка з пенсійного фонду. Якщо говорити про невеликий нецільовий кредит, то тут треба не так багато документів, відповідно, і самі умови кредитування не такі ж сурові. Але коли йдеться про цільові кредити, то до вищезгаданих документів треба ще і додавати документ на мету отримання грошей.

Що варто оформлювати заздалегідь?

Компанія «ЗВІЛЬНИМО» радить робити деякі документи наперед, особливо, тоді, коли кредит оформлюється на конкретні цілі. Це може бути договір з компанією, договір на навчання, заяви, квитанції та інше.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button