Банківські кредити

Які умови встановлюють банки для отримання кредиту?

Банку зацікавлені в тому, щоб оформлювати споживчі кредитні займи тільки тим, хто гарантовано їх віддасть. Це означає, що відбір клієнтів є доволі жорстким, тому і клієнту варто розуміти це та адекватно розраховувати свої можливості. Інакше можна отримати таку ситуацію, що прострочка по кредиту є, але погашати цей борг банально нічим.

Характерні вимоги до потенційних позичальників

Ці вимоги не можуть бути однаковими, тому що є різні програми кредитування, різні цілі кредитування, різна історія кредитування у самого позичальника і так далі. Для початку треба навчитись відрізняти цільові нецільові кредитні займи. Цільові позики мають конкретну ціль, на яку кошти будуть витрачені, і частіше всього це суми від 30 тис. грн. Інші позики можуть тратитись куди завгодно, вони мають відносно невеликий строк дії. Отримати цільові позики дещо складніше.

Для того, щоб відокремити головні умови для отримання кредитних позик, можна подивитись на перелік причин, завдяки яким в кредиті можуть відмовити. Це окрім неповнолітнього віку, надання недоговірної особистої інформації. Це маленька заробітна плата або неможливість підтвердити свої статки. Це негативна історія по кредитах, коли раніше були прострочені кредити, це також непогашені кредити. Згадати можна і про наявність боргів за комунальними послугами. Проблемою для позичальника є і судові розгляди.

Чи є проблемою відсутність кредитної історії?

ЮК «ЗВІЛЬНИМО» відмічають, що теоретично банки можуть відмовити в позиці, якщо до цього клієнт не мав кредитів, відповідно, в історії нічого нема. Але це трапляється доволі рідко.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button