ЕкономікаНовини

ПриватБанк поки не продаватиме борги фізосіб

Через судову заборону ПриватБанк та компанія ТОВ «Фест Файненшіал Нетворк Юкрейн» не зможе вдатися до дій з продажем портфеля 28 грудня на американському торговому майданчику. Про це повідомляють ЗМІ.

Задовольнити відповідну заяву вимагало громадське об’єднання «Інвалідів «Карітас». Як йдеться у матеріалах ЗМІ, факт заборони продажу боргів фізосіб на аукціоні ПриватБанком став відомий з повідомлення причетних до події осіб.

Нагадаємо, 25 жовтня кредити громадян України були продані ПриватБанком на 750 млн гривень за ставкою 2,4%. Угоду уклали з ТОВ «Фінансова компанія управління активами». Повідомляється, що як черговий кредитор товариство вже вдалося до розсилки листів з вимогами гасити 60% боргу. Рішення щодо організації продажу прав вимог стосовно портфелю карткових кредитів колекторам на загальну суму понад 700 мільйонів гривень прийняла наглядова рада держбанку. Представники фінустанови зазначали: основою для подібного рішення послугували нові професійні та етичні вимоги для колекторів, встановлені законодавчо.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button