НовиниПерсональні фінанси

В деокупованих містах Харківщини знову працює наша пошта

Укрпошта відновила роботу в Харківській області. Точніше, в тих містах, із яких ЗСУ тільки-но вигнали ворога. Оскільки більшість банкоматів на звільнених територіях ще не працює, люди отримають гроші готівкою.

Пересувні відділення першим ділом запрацювали у Граково та Балаклії. Вони організовані на базі стаціонарних відділень, що були там і раніше. Сотні пенсіонерів змогли нарешті отримати свої пенсії за травень, липень та вересень.

Укрпошта виплатить всі гроші у найближчі тижні. Згодом будуть виплачені пенсії і за інші місяці.

Наразі в Балаклії працюватиме три відділення поштового зв’язку, які надаватимуть базові фінансові послуги.

За словами генерального директора Укрпошти Ігоря Смілянського, фахівці постійно підтримують зв’язок з військово-цивільною адміністрацією області. “Ми чекаємо на інформацію, коли можна буде відновити доставку пошти та пенсій у інші звільнені міста та села Харківської області. Ми розуміємо, що люди тут чекають на свої пенсії, тому їхня доставка — першочергове завдання. Пересувні відділення закриють на початку потреби людей. Але ми вже працюємо над ревізією стаціонарних відділень, щоб мати змогу обслуговувати українців, які невдовзі повернуться в свою рідну звільнену Балаклію”.

Керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов зазначив, що
“за такою ж системою пенсії отримують і мешканці деокупованих сіл Балаклійської громади та Чкаловської громади Чугуївського району. Крок за кроком повертаємо звільнені території до нормального життя”.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button