ЕкономікаНовини

Володимир Зеленський оголошує старт «економічного патріотизму»

Напередодні увечері Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до українців анонсував, що у зв’язку з зі зростаючою агресією Російської Федерації та нестабільності економічної ситуації в країні, уряд запроваджує програму економічного патріотизму.

Зеленський пояснив, що запуск цієї програми означатиме, перш за все, надання допомоги та підтримки окремим економічним галузям, з метою мотивувати бізнес залишитися в Україні.

Також, як частина нової програми, Президент запевнив бізнес у зменшенні податкового навантаження, а також пообіцяв тимчасово обмежити перевірки на підприємствах.

Щодо різкого зростання цін на паливо, Володимир Зеленський анонсував зниження ПДВ на ці продукти, за рахунок чого ціни мають трохи знизитись.

Президент назвав головною метою нашої держави на цей момент здобуття енергетичної незалежності.

На сьогодні, 23 лютого, у Президента України заплановане проведення зустрічі з представниками великого бізнесу в Україні. Він наголосив, що однією з головних цілей бізнесу є захист економіки та створення нових робочих місць, особливо у такі непрості часи.

Один з найвідоміших представників українського великого бізнесу Рінат Ахметов на тлі останніх подій також зробив важливу заяву та закликав бізнес, владу та громадян об’єднатися. Він також заявив, що компанія SCM, яка йому належить, наперед сплатить 1 мільярд гривень податків.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button