Заборгованість

Як платити по кредитах у проблемному банку?

В періоди нестабільної економічної ситуації, доволі багато банків просто не витримують поточних проблем і готуються до ліквідації. Це однакова проблема як до інвесторів установи, та і до клієнтів цих банків. Тут є великий ризик того, що й у позичальника банку можуть бути деякі неприємності, наприклад, він може не знати, як саме надалі йому платити по кредиту. Про це більш детально розповість блог «ЗВІЛЬНИМО».

Що треба робити позичальнику, якщо у банку проблеми?

Тут важливо розуміти те, що по кредиту все одно доведеться платити, тому що обов’язки просто перейдуть іншим структурам. Це означає, що краще самому вийти на вкладників і домовитись про знижку, напряму домовитись з самим банком про повернення позики раніше встановленого терміну, також є варіант з договірним списанням. Зрозуміло, що це найкращий варіант, тому що списання боргів та кредитів дозволяє зберегти гроші у себе.

Але це ідеальний варіант, тому на нього сподіватися краще не треба. Головне не іти на конфлікт з банком, думаючи що його банкрутства закриє усі питання. Краще розв’язувати усі проблеми через мирні перемовити, їдучі на зустріч другій стороні. Якщо в банку є депозитний вклад, то його краще оперативно перевести на інший банк.

Що робити, щоб не потрапити на проблемний банк?

Компанія «ЗВІЛЬНИМО» радить все ж уважно вивчати діяльність конкретного банку, його статус і репутацію, а також те, якою є загальна обстановка в банківському секторі. І лиш потім підписувати договір на кредитування.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button