Економіка

Головні признаки того, що в банку проблеми

В нестабільні економічні часи дуже важливо слідкувати за тими банками, в котрих клієнт обслуговується. І не важливо, мова іде про депозитний вклад або про кредитний займ, тому що проблеми в банку відображуються і на його клієнтах доволі сильно. Щоб знизити вірогідність появлення негативних наслідків і не думати над тим, як списати борги за кредитах з великими втратами, варто навчитись заздалегідь знаходити проблемні установи.

Характерні признаки проблемності в конкретному банку

Банки не можуть приховувати той факт, що в нього почались серйозні проблеми, тому що на сайті при критичному положенні нерідко з’являються повідомлення про введення Зовнішньоекономічну асоціацію, аналогічне повідомлення є в профільному Фонді. Цей статус тримається десь місяць, хоча його можуть і продовжити. Керівні органи переходять до цього Фонду. Після виходу з ринку, фінансова установа більше не може виконувати звичні операції, наприклад, видавати нові кредити або оформлювати позики.

Асоціація має повноваження самостійно розірвати нові угоди з клієнтами або іншими особами з обслуговування. Під заборону потраплять і зустрічні вимоги, а всі контракти, які були введені за рік до введення указаного статусу, можуть потрапити під перевірку або також анулюватися. По суті, вирішення усіх питань бере на себе Фонд. Все це означає, що позбавитись від боргів законно можна лиш тоді, коли боржник прийде до домовленості саме з Фондом.

Додаткові ознаки проблем з банком

ЮК «ЗВІЛЬНИМО» радить звертати увагу на те, як поводиться банк і його співробітники з клієнтами. Наприклад, це може бути позбавлення бонусів і виплат, які прописані в договорі, самі співробітники не виявляють інтересу до клієнта і так далі.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button