Персональні фінанси

Як знайти банк, який пропонує перекредитування?

Доволі часто позичальники кредитного займу не можуть своєчасно виконувати свої обов’язки з різних причин. У цьому випадку не кращим рішення є ігнорування вимог від фінансових установ, відповідно, варто шукати методи позбавлення від боргу. Краще за все намагатись розв’язувати цю проблему напряму з банком, наприклад, домовитись про реструктуризацію. Юристи ТОВ «ЗВІЛЬНИМО» радять робити перекредитування, колі поточні умови оформленого договору з банком пом’якшуються на користь боржника.

Який банк підходить для перекредитування?

Якщо боржнику по кредитному займу вдається знайти спільну мову з банком, перед яким і виник цей борг, то у такому випадку є можливість відкрити нову позику або змінити умови старого для перекредитування. Далі вже ідуть питання конкретних випадків, проте, найрозумнішим кроком буде спочатку дізнатись, чи дає банк подібну опцію взагалі. Важливо робити це ще до того, як буде оформлений сам займ.

Конкретними умовами, які переглядаються на користь боржника, є пролонгація займу і зменшення платежів за один місяць. Також може бути збільшення обсягу щомісячного внеску, якщо боржник знайшов можливості оперативно погасити свій борг. Що до пошуку конкретного банку для перекредитування, то тут краще орієнтуватися на ті установи, яки мають великий пакет пропозицій по кредитуванню, тобто, вони розуміють процедури, які дозволять позбавитись від боргів за кредитами, тому що цей процес є перевіреним і налагодженим.

Що варто просити в банку для перекредитування?

Тут нема універсальної відповіді, тому що все залежить від положень конкретного договору. Але можна приймати як готові схеми, так і індивідуальні пропозиції від банку. Новий кредит має мати в собі зменшені ставки, без оплати по страхуванню для додаткової економії. Також компанія «ЗВІЛЬНИМО» рекомендує не включати в договір штрафи за погашення кредиту ще до встановленого терміну.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button