Персональні фінанси

Нюанси вибору надійного банку

В Україні нема дефіциту якісних фінансових установ, які пропонують своїм клієнтам багато корисних та вигідних послуг. Орієнтуватися на вибір банку треба не тільки по тому, наскільки далеко знаходяться банківські відділення – це не має великого значення, тому що зараз багато послуг представляється в онлайн-режимі й виконується через офіційний мобільний додато. Блог «ЗВІЛЬНИМО» рекомендує підходити до більш глибокої аналітики по банках.

Ключові аспекти підбору надійного банку

Для початку варто зібрати базову інформацію про установу, а саме те, хто є акціонерами банку, чи є там іноземний капітал, які показники функціювання має банк і так далі. Банки, зазвичай, залишають на сайті звітність по своїм результатам.  Але все це лише базова інформація, тоді як потенційного клієнта більше те, які саме пропозиції має банк. Наприклад, які умови є в кредитних програмах. Тут не може бути явних перекосів в сторону занижених або завищених процентних ставок, тому що це завжди викликає підозру. 

Звісно, краще довіряти банкам, в котрих вже є ім’я на ринку. Інакше є велика ймовірність того, що виникне потреба списати борги за кредитами, тому що договір має неочевидні пункти на користь установи. Таких махінаторів краще обходити стороною, і для цього треба обирати банки з ім’ям як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку.

Важливо робити підбір банку в залежності від того, що від нього хочеться отримати. Тому що є банки, котрі орієнтується на оформлення депозитів, а є ті, хто більше спеціалізуються на кредитних займах.

Важливість вивчення новин про банк

Компанія «ЗВІЛЬНИМО» рекомендує, особливо в непрості економічні часи для країни, читати новини про банки і їх діяльність. Багато банків закриваються, становляться банкрутами, тому дуже важко не потрапити на банк, який вже не має стабільного майбутнього.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button