НовиниПерсональні фінанси

Ставки за кредитами знизив у січні ПриватБанк для підприємців

У січні 2022 року ПриватБанк знижує ставки кредитування для малого бізнесу, підприємців. Про це йдеться на сайті фінансової установи.

За словами керівника дирекції обслуговування бізнес-клієнтів ПриватБанку Євгена Заіграєва, нові позичальники, якщо зареєструються на сайті, отримають пільгову ставку кредитування за програмою фінансування “КУБ”. Розмір акційної ставки становить 1,4% на місяць від початкової суми кредиту за перші пів року та 1,2% на місяць за наступний термін користування кредитом.

Щоб взяти участь у програмі, необхідно передати в “Приват24 для бізнесу” документи. Це, розповіли в банку, можна зробити за 2 хвилини, як з комп’ютера, так і зі смартфона. Як повідомляється, банк ухвалює попереднє рішення за кредитом за 5 хвилин, а надає кредити упродовж 3 днів. Підпис документів можна здійснити у смартфоні за допомоги сервісу SmartID. Як стало відомо, у 2021 році до ПриватБанку за фінансами звернулися понад 25 тисяч проєктів розвитку мікро- та малого бізнесу. Отримано ними понад 5 млрд гривень. Таким чином, у банку сповістили про збільшення обсягів фінансування підприємців та малого бізнесу на 25%. Зазначимо, що назва програми “КУБ” розшифровується як “Країна успішного бізнесу”.

Нагадаємо, що також розміщували інформацію про населення України, яке в останньому місяці 2021 року продало комерційним банкам готівкової та безготівкової валюти на понад як 246 млн доларів більше, ніж купило. Як повідомлялося, населення здійснило відповідні операції з продажу валюти в першому місяці зимового сезону на більш як 2 757 млн доларів. Куплено ж у грудні 2021 року – на майже 2 511,5 млн доларів. За весь рік показник чистого продажу сягнув майже 1,6 млрд доларів.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button