Новини

Телеканал «Україна-24» повертається з іншою назвою

Колишня команда телеканалу «Україна 24» запускає новий проєкт. Про це сьогодні, 14 жовтня, повідомив колишній керівник інформаційної служби каналу Юрій Сугак на своїй сторінці у фейсбуці.

Юрій Сугак:

«Сьогодні Збройні сили дають нам можливість думати про завтра та формувати основу для нової — сильної і вільної — України. Наша команда — бійці інформаційного фронту. Бути осторонь під час війни росії проти України ми не маємо права. Кожен з нас — патріот. Ми хочемо відстоювати справедливість задля перемоги. Кожен з нас — українець. Ми об’єдналися і відтепер «Ми — Україна» — колишня команда телеканалу «Україна 24», яка починає новий проєкт».

Зокрема, глядачі знову бачитимуть ведучих Олега Панюту, Людмилу Добровольську, Олену Цинтилу, Микиту Міхальова. Також із передової знову робитимуть сюжети Артем Джепко, Анжела Слободян, Ірина Антонюк та інші військові журналісти.

Наразі проєкт почав мовлення на YouTube. Там уже можна шукати ексклюзивні інтерв’ю, пояснення подій і прогнози щодо їх розвитку. Також проєкт має сторінки в усіх соцмережах.

Нагадаємо, що влітку набув чинності так званий антиолігархічний закон. Відтак один із українських олігархів, бізнесмен Рінат Ахметов повідомив, що його інвестиційна компанія SCM виходить з медійного бізнесу.

У цьому бізнесі, власне, і були канали «Україна», «Україна 24», «Футбол123», онлайн-видання «Сьогодні» та інші інформаційні і розважальні проєкти. «Медіа Група Україна» відмовилася від усіх ефірних і супутникових телевізійних ліцензій каналів на користь держави.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button