ЕкономікаНовини

В Ощадбанку – про лідерство

Ощадбанк у 2021 році зростив кредитний портфель мікро-, малого та середнього бізнесу, зайнявши позиції серед лідерів ринку за обсягом кредитного портфеля МСБ. Про це повідомляє пресслужба банку.

Як йдеться, наразі обсяг кредитного портфеля Ощадбанку, який збільшено понад як на 3,5 млрд гривень, перевищує 9,7 млрд гривень. Зазначається, що минулого року банк профінансував понад 4,5 тисяч бізнес-клієнтів на 7,3 млрд гривень. Відомо, що 3,6 млрд спрямовано на фінансування сільськогосподарських підприємств. Повідомляється, що згідно з динамікою зростання кредитного портфеля у всіх сегментах банк потрапив у п’ятірку відповідних лідерів ринку у 2021 році.

Збільшення обсягів кредитування МСБ голова правління Сергій Наумов назвав однією з ключових цілей, що визначена стратегією розвитку Ощадбанку на 2021-2024 роки. Досягти цього, заявили у фінансовій установі, планують завдяки конкурентним продуктам, розумінню потреб клієнта, а також прозорій тарифній політиці.

Напередодні інформували, що серед новин Ощадбанку – створення програмного РРО у смартфоні для фіскалізації безготівкових оплат та оплат готівкою. Функцію заклали до ОщадPAY. Серед нещодавніх новин ще одного державного банку – ПриватБанку – повідомлення про майбутні трансформаційні зміни за майже 140 мільйонів гривень шляхом консультаційних послуг. Консультації надаватимуть в рамках нової стратегії. Також, як відомо, продавши на електронному аукціоні OpenMarket понад 555 лотів з власним та заставним майном, ПриватБанк отримав 1 008 966 460 гривень. Дані є на сайті державного підприємства “СЕТАМ” Міністерства юстиції України. Окрім системи електронних торгів арештованим майном “СЕТАМ”, ПриватБанк використав конкурентні онлайн-аукціони, де отримав 83,6 мільйона гривень.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button