ЕкономікаНовини

Не знімати з рахунків гроші: Володимир Зеленський звернувся до українців

Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення щодо загрози наступу Росії. Відеозапис є на офіційному телеграм-каналі.

“Зараз єдиний привід для паніки, якщо після 8 років війни, ми будемо досі піддаватися паніці – знімати з рахунків гроші, знімати все з полиць, скидати всім друзям і знайомим фейки…”, – зокрема, заявив президент України.

За словами В.Зеленського, повідомлення, що війна розпочнеться завтра, точно не зупинить агресію.

“Україна постійно посилює свої оборонні можливості: у нас сильна, смілива, готова кожного дня до всього армія і це не новина… Ми знаємо про всі можливі загрози і розуміємо всі можливі наші дії у відповідь…”, – сказав глава держави.

В.Зеленський закликав також українців “зберігати спокій, холодну голову, впевненість у своїх силах, у своїй армії, у нашій Україні”.

“На все реагувати мудро, не емоційно”, – сказав політик.

Не бігти по гречку і сірники, окремо закликав В.Зеленський.

Також глава держави анонсував далекоглядні плани щодо розбудови країни.

Як відомо, державний секретар США Ентоні Блінкен, перебуваючи з позаплановим робочим візитом в Україні, під час розмови з дипломатами в посольстві США в Києві заявив, що є інформація про наміри щодо ще більшого збільшення російських військових сил поблизу українських кордонів. Це, за словами політика, надає “президенту Путіну можливість, також у дуже короткі терміни, вжити подальших агресивних дій проти України”. Ентоні Блінкен провів зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським та міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Політик, зокрема, повідомив, що США додатково виділять 300 млн доларів Україні у 2022 році. Після візиту до Києва Ентоні Блінкен здійснить серію міжнародних зустрічей. Політик заявив, що сподівається на дипломатію.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button