Новини

За абонементом на електрички — у чат-бот

Відсьогодні, 13 жовтня, починається реалізація абонементів на місячний проїзд приміськими поїздами. Новина в тому, що їх можна купити через чат-бот Укрзалізниці — в усіх месенджерах.

Квитки доступні для 10 областей: Київської, Житомирської, Чернігівської, Вінницької, Хмельницької, Сумської, Черкаської, Кіровоградської, Миколаївської та Одеської.

Вартість стартує від 200 грн і залежить від конкретного маршруту. З абонементом пасажир матиме безлімітну кількість поїздок приміськими рейсами за обраним маршрутом протягом 30 днів від дня старту абонемента.

Абонемент також можна купити й на маршрут Київської кільцевої електрички, що буде зручно для мешканців столиці.

Крім того, у телеграм-каналі держперевізника пишуть, що пасажири можуть слідкувати онлайн чи прибули і відправилися пасажирські поїзди по станціям Суми, Бердичів, Олександрія та Біла Церква. Це теж можна буде зробити як у чат-боті, так і в мобільному застосунку.

Варто зазначити, що тарифи на перевезення пасажирів в 2022 році не змінювалися.
Ще влітку керівник компанії Олександр Камишін зазначав, що це принципова позиція влади, і Укрзалізниця цю позицію підтримує.

«Зараз скрутна ситуація, українці вимушені переміщатися країною та за її межі через воєнні дії. Для багатьох залізниця стала дорогою життя, і було б несправедливо зараз піднімати тарифи. І я вважаю, що це правильна позиція», — зазначив Олександр Камишін.

І додав, що цьогоріч компанія більше, ніж зазвичай, індексувала тарифи на вантажні перевезення саме для того, щоб не допустити підняття тарифів на пасажирські перевезення.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Подивіться також
Close
Back to top button