НовиниСтатті

Масове скасування рейсів до України

На тлі постійних скасувань рейсів з та до України, міністр інфраструктури України виказав своє бачення, що рішення це є політизованим.

Дедалі більше міжнародних авіакомпаній скасовують польоти до України на найближчий час. На думку наших політиків, це рішення носить винятково політичний характер та зумовлене загостренням ситуації передусім в інформаційному полі.

Пан Олександр Кубраков сьогодні під час брифінгу висловив свою позицію та уточнив, що, на його думку, реальних загроз безпеці України, в тому числі у повітряному просторі, не передбачається. Пан міністр запевнив, що реальних підстав обмеження польотів у повітряному просторі України немає.

На сьогодні декілька відомих міжнародних авіакомпаній, у цілях безпеки, призупинили польоти до українських міст «до стабілізації ситуації в Україні». Серед них, зокрема, Lufthansa – одна з найбільших німецьких компаній. При цьому, польоти до Львова компанія поки що не скасовує.

Ще на минулому тижні свої рейси до України скасувала нідерландська авіакомпанія KLM, як зазначається, також на невизначений період.

Серед інших авіакомпаній також Austrian Airlines та інші.

Нагадаємо, що деякі європейські країни, зокрема, Німеччина, Великобританія та Бельгія, закликали своїх громадян покинути територію України в найближчий період. За словами політиків цих країн, рішення продиктоване високим рівнем загрози вторгнення Російської Федерації до України вже найближчим часом.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button