Новини

Вартість посилок із Польщі до України знижено на 75%

На 75 % знижено тарифи на експрес-відправлення вагою до 20 кг. із Польщі до України. Про це повідомляється на сайті Укрпошти.

Відтак ціна стартуватиме від 42 польських злотих (312 грн) за посилку.

Посилки приймаються у відділеннях пошти Польщі, — тих, які що приймають відправлення EMS.

Ознайомитися з тарифами можна на сайті. Йтимуть посилки з будь-якого відділення Пошти Польщі до будь-якого відділення Укрпошти від 7 до 14 днів.

З початку року з Польщі до України надійшло понад 640 тонн імпортних відправлень. Крім цього, доставлено 150 тонн безкоштовних посилок.

Кшиштоф Фальковський, президент правління Польської Пошти:

«Співпраця між Польською Поштою та Укрпоштою необхідна для того, щоб пропонувати нашим клієнтам як у Польщі, так і в Україні широкий спектр потрібних послуг, особливо в такий складний час, коли триває війна. Ми намагаємося підтримувати українських поштовиків від самого початку конфлікту з Росією за допомогою міжнародних логістичних рішень»

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський:

«Суттєве зниження тарифів на відправку посилок з Польщі до України – це ще один жест підтримки українців, що зараз перебувають в Польщі, та їхніх сімей та близьких, які залишилися в Україні. Пошта Польщі дуже багато зробила з початку війни для наших громадян і системно продовжує підтримувати нас і нашу країну, за що я щиро вдячний. Наступним кроком буде перегляд тарифів на доставку відправлень з України до Польщі, що дозволить ще більше поглибити співпрацю між двома поштами та двома країнами».

Польська Пошта підтримує Україну з перших днів війни. Підтримує не лише на словах, а й на ділі. Зокрема це безкоштовне пересилання гуманітарної допомоги. А ще відправлень з-за меж Європейського Союзу, що не обкладалися в Польщі жодними митними, податковими чи поштовими зборами.

Show More

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Подивіться також
Close
Back to top button